Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval

Printeaza

Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval din: muschi de porc, carnati cabanos, cascaval, ardei gras, usturoi, mustar, ulei, sare, sunca.

Ingrediente:Rulouri de porc cu cabanos si caşcaval

  • 1 kg muşchi de porc
  • 1/2 kg cârnaţi cabanos
  • 3-4 felii caşcaval
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 3 linguri muştar
  • ulei
  • sare
  • 150 g şuncă

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii, le baţi ca pen­tru şniţele, le ungi cu muştar şi le laşi la frigider pentru o oră. Intre timp, tai fâşii caşcavalul şi ardeiul gras, tai felii şunca şi cureţi usturoiul.

Aşezi apoi pe fiecare bucată de carne o felie de şuncă, o fâşie de caşcaval, una de ardei, un căţel de usturoi, înfăşori şi legi ruloul cu aţă curată. După ce ai format toate rulourile, le aşezi într-o tavă cu puţin ulei şi apă şi le dai la cuptor pentru 45 de minute.

Când sunt gata, înfăşori rulourile în folie de aluminiu ca să rămână carnea fragedă şi le laşi să se răcească aşa, înfăşate. Le scoţi apoi aţa şi le tai felii.

Rulouri de porc cau cabanos si caşcaval

Rulouri_de_porc_cu_cabanos_si_cascaval

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.