Rulouri de porc cu sunca, morcov si kaizer

Printeaza

Rulouri de porc cu sunca, morcov si kaizer din: muschi de porc, sunca, kaizer, morcovi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_porc_cu_sunca_morcov_si_kaizer

  • 10 bucăţi muşchi de porc
  • 10 bucăţi şuncă presată
  • 10 bucăţi kaizer
  • 5 morcovi potriviţi fierţi
  • puţin ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi bucăţile de muşchi cu ciocanul de şniţele până obţii nişte foi întinse, pe care le condimentezi cu sare şi piper.

Pui pe fiecare foaie de carne câte o bucată de şuncă presată şi kaizer, iar în mijloc o jumătate de morcov.

Rulezi mai strâns şi fixezi cu scobitori. Aşezi rulourile într-o tavă, unul lângă altul, torni ulei şi puţină apă, condimentezi.

Dai la cuptor până se rumenesc.

Rulouri de porc cu sunca, morcov si kaizer

Rulouri_de_porc_cu_sunca_morcov_si_kaizer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.