Rulouri de porc umplute
PrinteazaRulouri de porc umplute
Ingrediente:
- cate 1/2 legatura patrunjel, busuioc, arpagic
- 800 g fleica de porc
- 3 linguri mustar
- sare
- piper
Preparare:
Spalati verdeata, apoi tocati-o marunt, iar arpagicul taiati-l inele. Spalati carnea de porc, uscati-o pe un servet de bucatarie si asezati-o cu soriciul in jos pe o suprafata de lucru.
Ungeti-o cu mustar, presarati-o cu verdeata, sare si piper si rulati-o. Infigeti in ea frigarui de metal la distanta de 2,5 cm, apoi taiati carnea dintre ele.
Asezati rulourile pe gratarul incins si frigeti-le circa 10 minute. Ornati-le dupa cum doriti. Serviti-le cu o salata proaspata.
Rulouri de porc umplute
Pofta buna!
Preparatele mai grele, ca rulourile de porc, se digera mai bine daca la final mancati o papaya proaspata. Contine enzime care ard grasimile.
Va recomand aceste rulouri de porc. Sunt foarte bune.