Rulouri de primavara
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri de primavara cu: foi, carne de porc, ou, varza, muguri de fasole, , piper, sos de soia, boabe de fasole, ulei, usturoi, otet, zahar, ardei chili, sare, tapioca.
- 300 g foi pentru rulouri
- 100 g carne tocată de porc
- un ou
- 100 g varză
- 50 g muguri de fasole
- o jumătate de linguriţă de piper
- o lingură de sos de soia
- 50 g boabe de fasole Mung
- două linguri de ulei
- o linguriţă de usturoi
Ingrediente sosul de chili:
- câte un sfert de cană de oţet şi apă
- câte o jumătate de cană de zahăr şi ardei chili roşu
- o linguriţă de sare şi două linguriţe de tapioca
Mod de preparare:
Pentru sosul de chili se fierb oţetul, zahărul, apa, sarea şi ardeii chili. Se adaugă făina de tapioca şi se amestecă până se îngroaşă. Separat, în alt vas se amestecă bine carnea de porc, oul, varza, mugurii de fasole, piperul, sosul de soia şi boabele de fasole Mung.
Se prăjeşte usturoiul în ulei încins şi se adaugă amestecul de carne. Pe pătrăţelele de aluat se aşază umplutură, se rulează, se lipesc marginile şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu sos de chili.
Rulouri de primavara
Pofta buna!