Rulouri de pui cu ciuperci si verdeata
PrinteazaRulouri de pui cu ciuperci si verdeata din: pulpe dezosate de pui, kaizer, ceapa verde, usturoi, ciuperci, patrunjel, morcov, sos de soia, vin, apa, ulei, salata verde, sare si piper.
- 9 pulpe dezosate de pui
- 9 feliute potrivit de groase de kaizer
- 2 legaturi ceapa verde
- 5 catei de usturoi
- 400 g ciuperci pleurotus
- 1 legatura patrunjel
- 1 morcov mare
- 4 linguri sos de soia
- 350 ml vin alb
- 100 ml apa
- ulei
- salata verde, pentru decor
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui dezosate şi le usuci bine pe prosoape absorbante de bucătărie. Le netezeşti de câteva ori cu ciocanul de şniţele, condimentezi cu sare şi piper şi le laşi pe o farfurie. Cureţi, speli şi toci mărunt ceapa verde, usturoiul, ciupercile şi pătrunjelul.
Cureţi morcovul şi-l dai pe răzătoarea mare. Căleşti ingredientele în ulei şi adaugi sosul de soia, sarea şi piperul, după gust (să ai grijă, sosul de soia e sărat!). Pui 3 bucăţi de carne pe o suprafaţă plană, le apropii, aşezi pe fiecare dintre ele câte o feliuţă de kaizer, torni un sfert din acest amestec peste came, o rulezi şi o legi strâns cu aţă. Repeţi operaţiunea până când epuizezi ingredientele.
Aşezi rulourile într-o tavă, adaugi ulei şi apă şi o introduci la cuptor pentru 40 de minute. Când s-au rumenit puţin, scoţi tava din cuptor, adaugi vinul şi dai din nou la cuptor până se rumenesc bine. Le scoţi aţa, le pui pe un platou decorat cu frunze de salată şi le serveşti calde cu garnitură de paste.
Rulouri de pui cu ciuperci si verdeata
Pofta buna!