Rulouri de pui cu rosii, prosciutto si cascaval

Printeaza

Rulouri de pui cu rosii, prosciutto si cascaval din: piept de pui, caşcaval, roşii uscate de la borca, măsline fără sâmburi, prosciutto cotto,

Ingrediente:Rulouri de pui cu rosii, prosciutto si cascaval

  • 500 g piept de pui
  • 100 g caşcaval
  • 2 roşii uscate, de la borca
  • 50 g măsline fără sâmburi
  • 5-felii prosciutto cotto

 

Mod de preparare:

Inmoi roşiile uscate, în apă caldă pentru 30 de minute, apoi le toci mărunt, împreună cu măslinele. Caşcavalul îl razi.

Feliile de piept de pui le bati usor, le sarezi si le piperezi, pui deasupra feliile de prosciutto, apoi amestecul de rosii, masline si casvacal.

Rulezi si fixezi rulourile cu o scobitoare. Le rumenesti 5 minute in ulei, pe toate partile, adaugi cateva linguri de apa (supa sau vin), acoperi si mai lasi 3-4 minute servesti rulourile calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.