Rulouri de pui cu sos de cascaval
PrinteazaRulouri de pui cu sos de cascaval din: piept de pui, ceapa, sunca afumata, ulei, sare, piper, cascaval, lapte.
- 600 g piept de pui
- 100 g ceapa
- 200 g sunca afumata
- 50 ml ulei
- sare
- piper
- 200 g cascaval
- 50 ml lapte
Mod de preparare:
Tai- pieptul de pui pe jumătate, îl baţi şi aşezi o felie de şuncă peste pieptul de pui. Căleşti ceapa în ulei, apoi aşezi câte puţină ceapă peste şuncă şi rulezi. Ruloul obţinut îl înţepi cu o scobitoare şi îl prăjeşti în ulei.
Separat, razi caşcavalul şi îl amesteci cu lapte. Fierbi totul până se topeşte caşcavalul. Serveşti preparatul cald cu sos de caşcaval.
Rulouri de pui cu sos de cascaval
Pofta buna!