Rulouri de pui cu sos de cascaval

Printeaza

Rulouri de pui cu sos de cascaval din: piept de pui, ceapa, sunca afumata, ulei, sare, piper, cascaval, lapte.

Ingrediente:Rulouri_de_pui_cu_sos_de_cascaval

  • 600 g piept de pui
  • 100 g ceapa
  • 200 g sunca afumata
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 50 ml lapte

 

Mod de preparare:

Tai- pieptul de pui pe jumătate, îl baţi şi aşezi o felie de şuncă peste pieptul de pui. Căleşti ceapa în ulei, apoi aşezi câte puţină ceapă peste şuncă şi rulezi. Ruloul obţinut îl înţepi cu o scobitoare şi îl prăjeşti în ulei.

Separat, razi caşcavalul şi îl amesteci cu lapte. Fierbi totul până se topeşte caşcavalul. Serveşti preparatul cald cu sos de caşcaval.

Rulouri de pui cu sos de cascaval

Rulouri_de_pui_cu_sos_de_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.