Rulouri de pui surpriza

Printeaza

Rulouri de pui surpriza din: piept de pui, carnati, ceapa, usturoi, boia, bulion, ulei, sare, piper, faina.

Ingrediente:Rulouri de pui surpriza

  • 4 felii piept de pui
  • 4 cârnaţi cabanos de cca 10-12 cm
  • 1 ceapă mare
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 vârf cuţit boia dulce
  • 150-200 ml bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Feliile de piept de pui se bat puţin, se sărează şi se piperează. Pe fiecare se pune câte un cabanos şi se rulează în aşa fel încât capetele de cabanos să rămână libere. Se crestează capetele cabanosului cu un cuţit, apoi ruloul se prinde cu scobitori.

Se prăjesc rulourile în ulei încins, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi usturoiul felii. Se lasă la călit câteva minute, apoi se acoperă cu apă fierbinte şi se lasă la fiert până se înmoaie carnea.

Se scot rulourile din sos. Se adaugă boia, piper, sare, se presară puţină făină şi se adaugă bulionul. Se pun rulourile în sos şi se lasă să mai dea în câteva clocote.

Se servesc cu piure de cartofi şi murături.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune rulourile de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.