Rulouri de şalău pe salată a la rus

Printeaza

 Rulouri de şalău pe salată a la rus

Ingrediente:Rulouri de şalău pe salată a la rus

  • şalău
  • sare
  • piper
  • lapte
  • salată a la rus
  • aspic sau maio­neză
  • roşii
  • pătrunjel verde
  • sos remulad

 

Ingrediente:

Se scot fileurile de pe oase şi se taie in bucăţi de mă­rimea necesară pentru rulouri. Se bat uşor fileurile de peşte cu un ciocan de lemn, apoi se rulează cu pielea înăuntru, altfel la fiert nu se mai menţine ruloul.

Pentru mai multă siguranţă, se poate prinde ruloul cu o scobitoare. Se pun la fiert într-un vas cu apă rece, sărată, în care se adaugă piper şi puţin lapte dulce şi se lasă pînă ce dau în fiert. Se ia imediat vasul de pe foc, lăsînd rulourile să se ră­cească în apa în care au fiert (dacă se scot calde din zeamă, ele se înnegresc).

După ce s-au răcit şi s-au scos din zeamă, se lasă să se scurgă pe un şervet. Se aranjează pe un platou, deasupra unui postament de salată, înalt cam de două degete.

Rulourile se aranjează la rînd, se decorează după plac şi se glasează cu aspic sau cu maionează. Marginea platoului se garniseşte cu felii de roşii şi pătrunjel verde. Se serveşte cu un sos remulad.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.