Rulouri de salau si ardei, coapte la aburi

Printeaza

Rulouri de salau si ardei, coapte la aburi din: file de salau, ardei copti, ulei de masline, cartofi, rucolla si branza de capra.

Ingrediente:Rulouri_de_salau_si_ardei_coapte_la_aburi

  • 400 g file de salau
  • 200 g ardei copti
  • 40 g ulei de masline
  • 400 g cartofi
  • 50 g rucolla
  • 50 g branza de capra proaspata

 

Mod de preparare:

Fileurile de şalău se rulează individual cu fâşii de ardei gras copt, se fixează cu ajuto­rul unei scobitori şi se ung cu puţin ulei de măsline. Se introduc în cuptorul cu aburi pentru 10-12 minute. Cartofii se fierb ca pentru piure. Când sunt gata se zdrobesc, după care se amestecă cu brânză de capră şi rucolla tăiată. Se servesc împreună.

Rulouri de salau si ardei, coapte la aburi

Rulouri_de_salau_si_ardei_coapte_la_aburi

Pofta buna!

 

5 comentarii

  1. foarte bine arata in farfurie

  2. chiar ca arata ft bine 🙂

  3. as pregati si pentru deseara niste rulouri de salau si ardei mmm

  4. Astea-s buna ca aperitiv, rulouri astea

  5. Rulouri de salau ?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.