Rulouri de salau si ardei, coapte la aburi
PrinteazaRulouri de salau si ardei, coapte la aburi din: file de salau, ardei copti, ulei de masline, cartofi, rucolla si branza de capra.
- 400 g file de salau
- 200 g ardei copti
- 40 g ulei de masline
- 400 g cartofi
- 50 g rucolla
- 50 g branza de capra proaspata
Mod de preparare:
Fileurile de şalău se rulează individual cu fâşii de ardei gras copt, se fixează cu ajutorul unei scobitori şi se ung cu puţin ulei de măsline. Se introduc în cuptorul cu aburi pentru 10-12 minute. Cartofii se fierb ca pentru piure. Când sunt gata se zdrobesc, după care se amestecă cu brânză de capră şi rucolla tăiată. Se servesc împreună.
Rulouri de salau si ardei, coapte la aburi
Pofta buna!
foarte bine arata in farfurie
chiar ca arata ft bine 🙂
as pregati si pentru deseara niste rulouri de salau si ardei mmm
Astea-s buna ca aperitiv, rulouri astea
Rulouri de salau ?