Rulouri de somon cu spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri de somon cu spanac, morcovi, galbenusuri, faina, telina, praz, prune uscate, unt, smnatna, vin alb.

Ingrediente:Rulouri de somon cu spanac

  • 8 fileuri de somon
  • 2 morcovi
  • 2 gălbenuşuri
  • 12 prune uscate, fără sâmburi
  • 1 lingură faină
  • 1 felie de ţelina
  • 1 praz
  • 100g spanac
  • 50g unt
  • 100 ml smântână
  • 150ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Fierbeţi spanacul curăţat 5 minute în apă cu sare, apoi scurgeţi-l de apă. Intindeţi fileurile de somon pe planşetă şi condimentaţi-le.

Puneţi deasupra spanacul şi rulaţi fileurile. Prindeţi rulourile cu scobitori şi puneţi-le într-o tavă.

Fierbeţi legumele curăţate în puţină apă cu sare. Strecuraţi zeama şi adăugaţi vinul în ea. Căliţi făina în puţin unt şi turnaţi peste ea, supa de legume cu vinul şi smântână amestecată cu gălbenuşurile.

Turnaţi acest amestec peste rulourile din tavă, puneţi prunele în sos şi ţineţi tava la cuptor, la foc potri­vit, 15-25 minute, până când sosul începe să se îngroaşe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.