Rulouri de sparanghel cu vin

Printeaza

Rulouri de sparanghel cu vin din: aluat de foietaj, unt topit, sparanghel, ceapa, dafin, vin alb, ierburi aromatice, sare, piper.

Ingrediente: Rulouri de sparanghel cu vin

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 50gr unt topit
  • 16 fire sparanghel

Pentru sos:

  • 2 cepe, tocate
  • 1 frunza dafin
  • 150ml vin alb
  • 175 gr unt
  • 1 lingura ierburi aromatice, tocate
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C.

Taiati aluatul in 4 parti egale. Ungeti cu unt topit. In fiecare bucata de aluat, adaugati cate 4 fire de sparangel, apoi rulati, astfel incat sparanghelul sa fie impachetat in aluat.

Ungeti cu unt topit si dati la cuptor timp de 8 minute. Intre timp, puneti ceapa, frunza de dafin si vinul intr-o tigaie. Acoperiti si gatiti pana se evapora lichidul.

Transferati intr-un bol, adaugati untul si amestecati sa se topeasca. Incorporati verdeturile si asezonati cu sare si piper. Adaugati apoi sosul in tigaie si pastrati cald.

Serviti rulourile cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.