Rulouri de şuncă cu maioneză şi legume

Printeaza

Aperitive: Rulouri de şuncă cu maioneză şi legume din: sunca de porc, cartofi, morcovi, gogosari, nuci, telina, maioneza, patrunjel, sare, piper, salata verde si patrunjel.

Ingrediente:Rulouri_de_sunca_cu_maioneza_si_legume

  • 15 felii de sunca de porc (curcan)
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mari
  • 4 gogosari potriviti in otet
  • 100 g nuci zdrobite
  • 1 telina potrivita
  • 5 linguri de maioneza
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

pentru decor:

  • salata verde
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli cartofii, morcovii şi ţelina. Le pui la fiert într-un vas. Când sunt gata, le scoţi din apă şi le laşi pe un platou la răcit. Tai cubuleţe 5 feliuţe de şuncă, le­gumele fierte, gogoşarii, toci pătrunjelul mărunt, adaugi nucile zdrobite, sare şi piper după gust şi le amesteci cu maioneză într-un bol.

Pui o lingură-două de legume cu maioneză pe o felie de şuncă şi rulezi. Repeţi operaţiunea până când epuizezi ingredientele. Aşezi pe un platou frunzele de salată şi pui pe ele rulouri­le, unul lângă altul. Le ornezi cu frunzuliţe de pătrunjel.

Rulouri de şuncă cu maioneză şi legume

Rulouri_de_sunca_cu_maioneza_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.