Rulouri de sunca si varza acra la cuptor

Printeaza

 Rulouri de sunca si varza acra la cuptor

Ingrediente:Rulouri de sunca si varza acra la cuptor

  • 12 felii de şuncă presată (tăiate mai subţiri)
  • 750 g varză acră
  • 150 g smân­tână
  • 1 ou
  • 1 ceapă roşie
  • boia
  • măghiran
  • ulei sau untură

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai felii foarte subţiri şi o căleşti foarte puţin în ulei sau untură, presari boiaua, măghiranul, apoi adaugi varza fin tăiată şi o cană cu apă şi laşi să fiarbă la foc mic.

După ce scade zeama, o mai căleşti foarte puţin, apoi o laşi să se răcească. Pe fiecare felie de şuncă presată pui câte o lingură de varză, şi aşezi toate rulourile într-o tavă, unul lângă altul.

Baţi oul cu smântână şi torni compoziţia peste rulouri, apoi le dai la cuptor şi le ţii până se ieagă oul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.