Rulouri de varza cu branza
PrinteazaRulouri de varza cu branza din: foi de varza, branza, parmezan, lapte, unt, patrunjel, pasta de tomate, apa, sare.
- 12 foi de varza
- 1 ceasca branza
- 1 ceasca parmezan
- 1/3 ceasca lapte
- 2 linguri unt
- 1 lingura patrunjel
- 1 ceasca pasta de tomate
- 1 ceasca apa
- 3 lingurite de sare
Mod de preparare:
Foile de varză le pui într-o oală, în apă cu sare, cât să le acopere. Le laşi să fiarbă la foc potrivit, oala fiind acoperită, până când foile se înmoaie.
Scurgi apa din oală şi tai părţile tari ale foilor de varză, care ar împiedica rularea, încălzeşti cuptorul.
Separat, într-un vas, amesteci bine brânza, parmezanul, laptele, untul şi patrunjelul. Pui amestecul pe fiecare foaie, rulezi, înfâşurând cât mai strâns şi aşezi ruloul într-un vas de yena.
Amesteci apa cu pasta de tomate şi torni sosul deasupra rulourilor umplute cu varză.
Acoperi tava cu o folie de aluminiu şi laşi la cuptor timp de jumătate de oră.
Rulouri de varza cu branza
Pofta buna!
Prea complicata reteta asta!