Rulouri de vinete cu cascaval de oaie si pui

Printeaza

Rulouri de vinete cu cascaval de oaie si pui

Ingrediente:Rulouri de vinete cu branza si pui

  • 2-3 vinete
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • ulei
  • puţin rozmarin
  • 50-100 g caşcaval oaie

 

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai felii subţiri, pe lungime, le pre­sari cu sare şi le laşi deoparte. Tai carnea bucăţi de 1 cm grosime şi 2-3 cm lungime, o rumeneşti puţin în ulei, apoi adaugi apă puţin câte puţin, rozmarinul şi laşi să fiarbă înăbuşit.

După ce a fiert, aşezi pe feliile de vinete (şterse de apa pe care şi-au lăsat-o cât au stat cu sarea) bucăţele de carne, le rulezi şi le prinzi cu scobitori.

Rulouri de vinete cu branza si pui1

Le aşezi într-o tavă cu ulei, puţină apă, pui sare şi piper după gust şi le dai la cuptor pen­tru 25 de minute. Le aduci la masă calde şi presărate din belşug cu caşcavalul fin răzuit.

Rulouri de vinete cu branză si pui

Rulouri de vinete cu branza si pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.