Rulouri de vinete cu cascaval de oaie si pui
PrinteazaRulouri de vinete cu cascaval de oaie si pui
- 2-3 vinete
- 1 piept de pui
- sare
- piper
- ulei
- puţin rozmarin
- 50-100 g caşcaval oaie
Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai felii subţiri, pe lungime, le presari cu sare şi le laşi deoparte. Tai carnea bucăţi de 1 cm grosime şi 2-3 cm lungime, o rumeneşti puţin în ulei, apoi adaugi apă puţin câte puţin, rozmarinul şi laşi să fiarbă înăbuşit.
După ce a fiert, aşezi pe feliile de vinete (şterse de apa pe care şi-au lăsat-o cât au stat cu sarea) bucăţele de carne, le rulezi şi le prinzi cu scobitori.
Le aşezi într-o tavă cu ulei, puţină apă, pui sare şi piper după gust şi le dai la cuptor pentru 25 de minute. Le aduci la masă calde şi presărate din belşug cu caşcavalul fin răzuit.
Rulouri de vinete cu branză si pui
Poftă bună!