Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
PrinteazaRulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne din: vanata, smantana, sare, piper, paste, carne, rosii, cascaval, ulei.
- 1 vânătă
- 5 linguriţe smântână
- sare
- piper
Ingrediente garnitură:
- 250 g paste
- 400 g carne tocată
- 3 roşii
- 100 g caşcaval
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli vânătă, o tai felii pe lungime, presari feliile cu sare şi le laşi puţin să se scurgă. Pui apoi pe fiecare câte o linguriţă de smântână cu puţin piper şi sare, rulezi şi prăjeşti rulourile în puţin ulei, numai cât să se înmoaie.
Pregăteşti apoi garnitura: fierbi pastele în apă cu sare şi după 10 minute le răstomi într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Prăjeşti carnea tocată în ulei încins şi după ce şi-a schimbat culoarea, adaugi roşiile decojite şi tocate, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai tigaia deoparte.
Amesteci apoi pastele cu compoziţia de carne, pui totul într-un vas care merge la cuptor, aşezi rulourile de vinete, razi caşcavalul şi le dai la cuptor pentru 20-25 de minute.
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Poftă bună!