Rulouri de vinete cu ricotta

Printeaza

Rulouri de vinete cu ricotta din: vinete, parmezan, ricotta, oregano, ulei, stafide, seminte de pin.

Ingrediente:Rulouri de vinete cu ricotta

  • 2 vinete
  • 200 g ricotta
  • 1 lingură seminţe de pin şi stafide
  • 1 lingură parmezan ras
  • 1 1/2 linguriţă oregano uscat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • ceapa
  • stafide

 

Mod de preparare:

Se spală 2 vinete, se îndepărtează codiţele şi se feliază pe lungime. Se sărează şi se lasă 30 de minute, apoi se tamponează de excesul de apă. Se prăjesc în ulei feliile de vinete, pe ambele părţi.

Intre timp se prepară umplutura: se amestecă 200 g ricotta cu câte 1 lingură seminţe de pin şi stafide, 1 lingură parmezan ras, 1 1/2 linguriţă oregano uscat şi 1 lingură ulei de măsline.

Când feliile de vânătă s-au răcit, se umplu cu amestecul de ricotta, se rulează şi se fixează cu scobitori. Se decorează cu câteva fire de ceapă verde, 1 lingură stafide şi 1 lingură seminţe de pin.

Pentru mai multă savoare, se trag mugurii de pin în tigaia de teflon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.