Rulouri de zucchini umplute cu cas

Printeaza

Rulouri de zucchini umplute cu cas din: dovlecei, cas de oaie, sare, busuioc, piper, ulei, marar verde.

Ingrediente:Rulouri de zucchini umplute cu cas

  • 2 dovlecei zucchini tineri
  • 150 g caş de oaie
  • cozile de la 4 fire de ceapă
  • sare
  • busuioc
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legătură mărar verde

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, le îndepărtezi codiţele şi îi tai în felii subţiri şi lungi, cu ajutorul unui cuţit special pentru curăţat legume. Ungi fiecare felie de dovlecel cu un strat fin de ulei, le presari cu sare, busuioc şi piper după gust şi aşezi frunze de ceapă verde, peste care pui câte un bastonaş de caş.

Rulezi strâns şi prinzi rulourile cu scobitori sau cu beţe de bambus pentru frigărui. Ca să-ţi fie mai uşor să le prepari termic, poţi să înfigi mai multe astfel de rulouri într-un singur beţişor. Frigi dovleceii pe grătar, întorcându-i după un minut pe partea cealaltă, apoi îi laşi să se răcorească.

Ii scoţi într-o tăviţă termorezistentă unsă cu ulei, adaugi în tavă puţină apă şi coci rulourile la foc mediu (180°C), timp de 15 minute, până când rulourile sunt uşor rumenite, iar brânza se topeşte uşor. Serveşti rulourile presărate cu mărar verde tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.