Rulouri din carne de porc umplute cu mezeluri

Printeaza

Rulouri din carne de porc umplute cu mezeluri

Ingrediente:Rulouri din carne de porc umplute cu mezeluri

  • 750 g carne de porc
  • 150 g parizer
  • 100 g slănină afumată
  • 3-4 castraveţi în oţet
  • 2 mor­covi
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • 200 g smântână
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1-2 linguri muştar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii subţiri, o baţi şi o condimentezi cu sare, piper şi puţin muştar. Slănina, parizerul, morcovii şi castraveţii îi tai fâşii, ameste­ci şi umpli toate feliile de carne.

Apoi le rulezi, le fixezi cu scobitori şi le aşezi pe o tavă unsă cu ulei. Adaugi 2 linguri de apă şi dai rulourile la cuptor să se rumenească.

Scoţi scobitorile, adaugi vinul, restul de ulei şi smântână şi le laşi să mai fiarbă circa 30 de minute sub capac, la cuptor. Când sunt gata le presari cu verdeaţă.

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.