Rulouri din carne de viţel cu sos de vin

Printeaza

Rulouri din carne de viţel cu sos de vin

Ingrediente:Rulouri din carne de vitel cu sos de vin

  • 1 kg carne de viţel
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 ardei graşi
  • 200 g caşcaval
  • 200 g şunculiţă afumată
  • 3 linguri muştar
  • 100 g pastă de tomate
  • 100 ml vin alb
  • 100 g smân­tână
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi, apoi le baţi cu ciocanul pentru şniţele, le ungi cu muştar şi le presari cu sare şi piper. Cureţi ceapa şi ardeii, le tai fâşii, la fel tai şi caşcavalul. Pui apoi pe fiecare bucată de carne o fâşie de caşcaval, una de ardei, una de ceapă, rulezi carnea, o înfăşori într-o felie de şunculiţă şi o prinzi în scobitori.

Aşezi rulourile pregătite într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 20 de minute. Amesteci pasta de tomate cu vinul, îl torni peste rulouri, pui sare şi piper după gust şi dai tava la cuptor pentru încă 10-15 minute. Când sunt gata scoţi rulourile cu sosul pe un platou şi torni smântână.

Rulouri din carne de viţel cu sos de vin

Rulouri din carne de vitel cu sos de vin

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.