Rulouri din carne de viţel
PrinteazaRulouri din carne de viţel
Ingrediente:
- 4 felii carne de viţel (pulpă)
- 200 g jambon afumat
- 80 g ciuperci
- 2 ouă fierte tari
- pătrunjel
- tarhon
- ceapă
- 100 g unt
- 1 pahar de vin alb
- sare şi piper
- 1 felie de pâine
- 1 legătură de ceapă verde
- 200 g morcovi mici (carate)
Mod de preparare:
Rulouri din carne de viţel: Toci cubuleţe şunca (jambonul) şi ciupercile, verdeţurile le toci mărunt, ouăle felioare, iar miezul de pâine îl înmoi în vin şi-l storci. Potriveşti de sare şi piper.
Pui umplutura pe o felie de pulpă bătută cu ciocanul de şniţele, o rulezi şi o legi cu aţă şi pe lat, şi pe lung.
Ruladele, astfel pregătite, le pui să se rumenească în unt (într-o cratiţă).
Adaugi apoi vinul alb (când carnea are o culoare aurie), acoperi cu un capac şi le fierbi la foc mic timp de 40 de minute.
Pui morcovii şi ceapa tăiate mărunt, iar verdeaţa o adaugi cu 10 minute înainte de a fi gata rulada.
Pofta buna!