Rulouri din carne de viţel

Printeaza

Rulouri din carne de viţel

Ingrediente:

  • 4 felii carne de viţel (pulpă)
  • 200 g jambon afumat
  • 80 g ciuperci
  • 2 ouă fierte tari
  • pătrunjel
  • tarhon
  • ceapă
  • 100 g unt
  • 1 pahar de vin alb
  • sare şi piper
  • 1 felie de pâine
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 200 g mor­covi mici (carate)

 

Mod de preparare:

Rulouri din carne de viţel: Toci cubuleţe şunca (jam­bonul) şi ciupercile, verdeţurile le toci mărunt, ouăle felioare, iar miezul de pâine îl înmoi în vin şi-l storci. Potriveşti de sare şi piper.

Pui umplu­tura pe o felie de pulpă bătută cu ciocanul de şniţele, o rulezi şi o legi cu aţă şi pe lat, şi pe lung.

Ruladele, astfel pregătite, le pui să se rumenească în unt (într-o cratiţă).

Adaugi apoi vinul alb (când carnea are o culoare aurie), acoperi cu un capac şi le fierbi la foc mic timp de 40 de minute.

Pui morcovii şi ceapa tăiate mărunt, iar verdeaţa o adaugi cu 10 minute înainte de a fi gata rulada.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.