Rulouri din faină de secară

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: rulouri, faina, oua, lapte, sare, piper, maioneza, salata aisberg, ton, ceapa rosie, ardei gras galben, rosii.

Ingrediente:

  • 100 g făină de secară
  • 2 ouă
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 4 linguri maioneză
  • 4 frunze mari de salată aisberg
  • 2 conserve de ton (320 g)
  • 1 ceapă roşie
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 roşii

 

 

Mod de preparare:

Se face un aluat din făină de secară, ouă, lapte şi un vârf de sare. Intr-o tigaie, se prăjesc trei clătite de aceeaşi dimensiune. Se pun pe o farfurie, una pes­te alta, şi se acoperă cu folie alimentară, ca să nu se întărească. Se lasă deoparte aproximativ 5 minute.

Fiecare clătită se unge cu maioneză şi se pune câte o frunză de salată aisberg, care în prealabil a fost spălată. Se presară tonul şi se întinde uniform.

Se pun bucăţele de ceapă roşie, fâşiuţe de ardei gras galben, apoi felii subţiri de roşii.Se ruleazc clătitele şi se înfăşoară într-un şerveţel de hârtie.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Interesante rulourile astea

  2. Nici nu stiam ca exista faina de secara :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.