Rulouri din muschi de porc cu struguri si cascaval
PrinteazaRulouri din muschi de porc cu struguri si cascaval din: ciorchine de strugure, muschi de porc, sunca de Praga, cascaval, supa de legume sau de carne, vin, rozmarin, unt, sare, piper.
- 1 ciorchine de strugure
- 400g muschi de porc
- 4 felii sunca de Praga
- 4 felii cascaval
- 1 cescuta cu supa de legume/ de carne
- 1 cana cu vin
- 1 lingura cu unt
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie muschiul de pore in patru felii. Bate-le cu ciocanul pentru snitele, condimenteaza-le cu sare, piper si putin rozmarin.
Pune pe fiecare bucata de carne cate o felie de cascaval si una de sunca. Asaza cateva boabe de strugure, ruleaza cu grija si prinde cu scobitori sau cu ata alimentara.
Asaza rulourile intro tava unsa cu unt. Lasa-le la cuptor cateva minute, pune printre ele boabe de strugure si toarna supa de legume si putin vin. Din cand in cand, stropeste cu sosul format in tava.
Cand carnea este bine patrunsa si furculita intra foarte usor in ea, toarna restul de vin si lasa cateva minute. Serveste cat sunt calde, stropite cu sosul din tava.
Rulouri din muschi de porc cu struguri si cascaval
Pofta buna!