Rulouri din omleta
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri cu: oua, sunca, crema de branza, rucola, rosii, apa minerala, sare, ulei.
- 8 ouă
- 150 g şuncă
- 100 g cremă de brânză sau brânză topită
- câteva frunze de rucola sau de salată
- 8 roşii cât mai mici
- 3 linguri cu apă minerală
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Intr-un castron, bate bine ouăle cu apa minerală şi un praf de sare. Din amestecul de ouă, coace două, trei omlete, în funcţie de mărimea tigăii.
Scoate omleta pe un platou şi taie din ea fâşii late de 6-8 cm. Pe fiecare fâşie, pune câte o bucată de şuncă. Unge cu cremă de brânză din belşug. Pune frunzele de rucola sau salată, iar în mijloc, câte o roşioară. Rulează uşor şi, ca să nu se desfaca, prinde cu scobitori.
Rulouri din omleta
Pofta buna!