Rulouri din piept de curcan
PrinteazaRulouri din piept de curcan din: piept de curcan, ulei de masline, castane, telina, parmezan, cascaval, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg piept de curcan
- 2 linguri ulei de masline
- 300 g castane
- 1 telina
- 2 lingri parmezan ras
- 50 g cascaval
- 2 ramurele rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în felii, puneţi- le pe rând în folie de plastic şi bateţi-le cu ciocanul de şniţele pentru a le frăgezi.
Condimentati-le cu sare şi piper şi puneţi-le la rece.
Pentru umplutură, fierbeti în apă cu sare castanele, lăsaţi-le la răcit şi apoi curăţaţi-le de coajă.
Ţelina tăiată cubulete se fierbe în apă cu sare timp de 10 minute.
Intr-un castron puneţi castanele curăţate şi mărunţite, ţelina, frunzele de rozmarin şi brânzeturile.
Omogenizaţi şi potriviţi de sare şi piper.
Puneţi pe folie de carne câte 1 -2 linguri din amestec, rulaţi- le şi prindeţi-le cu sfoară (sau cu scobitori).
Puneţi rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi tineţi-le la foc potrivit, până când se rumenesc uniform.
Rulouri din piept de curcan
Pofta buna!