Rulouri din piept de pui cu cascaval

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu cascaval din: piept de pui, mazare, cascavaol, oua, vin, apa, cartofi, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_din_piept_de_pui_cu_cascaval

  • 1 piept de pui
  • 1 mână mazăre
  • 400 g caşcaval
  • 4 ouă
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml apă
  • 4-5 cartofi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi filetezi pieptul de pui. Acoperi fiecare felie de carne cu folie alimentară şi o baţi. Tai caşcavalul cubuleţe. Baţi ouăle ca pentru omletă, pui mazărea, caşcavalul şi adaugi sare şi piper, dacă e cazul.

Condimentezi pe ambele părţi feliile de carne şi întinzi pe fiecare câte puţin din compoziţia cu ou. La final, rulezi feliile cât mai strâns, ca să nu rămână goluri.

Legi cu sfoară sau prinzi cu o scobitoare fiecare rulou. Le aşezi într-o tavă, le adaugi apă şi vin alb, după care le acoperi cu folie de aluminiu si le dai la cuptor.

Cureţi cartofii şi-i tai cubuleţe. După 30 de minute de copt, dai deoparte folia şi stropeşti rulourile cu zeama din tavă, apoi le alături cartofii. Mai laşi la cuptor încă o jumătate de oră şi presari pătrunjel.

Rulouri din piept de pui cu cascaval

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_cascaval

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.