Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 piept de pui mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 200g telemea
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita de oregano
  • sare si piper

Preparare:

Se spală pieptul de pui, se curăţă de pieliţe şi se taie felii subţiri de maximum 1 cm, care să se poată rula. Restul de bucăţi mai mici de carne se taie cubuleţe.

Usturoiul tocat mărunt se căleşte puţin în ulei. Se adaugă ciupercile şi carnea tăiată cubuleţe şi se amestecă, până se rumeneşte totul.

Se adaugă verdeaţa tocată mărunt şi se condimentează cu sare şi piper. Se răstoarnă toată compoziţia într-un castron şi se lasă deoparte să se răcească puţin. Se adaugă apoi oul şi telemeaua tăiată cubuleţe şi se amestecă.

Feliile de carne se bat puţin cu un ciocan de şniţele, se condimentează cu sare şi piper după gust şi se umplu cu câte o lingură din compoziţia de brânză şi ciuperci.

Se prind cu scobitori să nu se desfacă, după care se rume-nesc în ulei. Se servesc cu piure de cartofi şi sote de fasole verde.

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.