Rulouri din piept de pui cu crutoane

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu crutoane din: piept de pui, rozmarin verde, paine integrala, supa de pui, ulei, pasta de tomate, foi de dafin, boabe de enibahar, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_din_piept_de_pui_cu_crutoane

  • 600 g piept de pui
  • 12 fire rozmarin verde
  • 6 felii de paine integrala
  • 350 ml supa de pui
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura cu pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 3 boabe de enibahar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pieptul de pieliţe, spălaţi-l, scurgeţi-i de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Tăiaţi-l în 12 felii. Bateţi-le uşor cu ciocanul de şniţele, puneţi pe fiecare câte un fir de cimbru, rulaţi carnea şi prindeţi fiecare rulou cu câte o scobitoare. Puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă adâncă.

Amestecaţi într-un castron supa de pui cu pasta de tomate şi uleiul. Turnaţi amestecul în tavă peste ru­louri. Adăugaţi foile de dafin, căţeii de usturoi întregi, enibaharul, sare şi piper, după gust. Puneţi tava în cup­torul încins şi coaceţi la foc potrivit circa 45-50 de minute.

Tăiaţi feliile de pâine în cubuleţe frigeţi-ie într-o tigaie, fără ulei, apoi puneţi-le în tavă, printre rulouri, cu 2-3 minute înainte de a scoate tava din cuptor.

Rulouri din piept de pui cu crutoane

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_crutoane

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Vreau sa incerc si eu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.