Rulouri din piept de pui cu porumb

Printeaza

Rulouri din piept de pui cu porumb din: piept de pui, ceapa, morcovi, telina, ulei, amestec de condimente, salata verde, boabe de porumb, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri_din_piept_de_pui_cu_porumb

  • 2 bucati file piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita amestec de condimente pentru carnea de pui
  • 1 slaata verde
  • 25 g boabe de porumb din conserva
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală pieptul de pui şi se taie astfel încât să fie mai subţire. Se bat uşor cu ciocanul feliile, se presară cu sare şi piper după gust. Se curăţă şi se spală legumele. Se taie ceapa julien, iar morcovii şi ţeli­nă în bastonaşe subţiri. Se aşază legume în marginea fiecărei felii de carne, se rulează şi se prinde ruloul cu o scobitoare.

Se aşază rulourile într-un vas termorezistent, uns cu 1 lingură de ulei, se presară cu con­dimente de pui şi se ung cu ulei. Se dau la cuptor şi se coc la foc mediu 35-40 de minute, până se rume­nesc. Se scoate tava din cuptor şi se acoperă cu un capac, pentru a nu se usca rulourile. Se servesc calde, pe foi de salată verde, cu boabe de po­rumb presărate împrejur.

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri_din_piept_de_pui_cu_porumb

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Rulourile din piept de pui arata foarte bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.