Rulouri din pulpă de porc cu ciuperci

Printeaza

Rulouri din pulpă de porc cu ciuperci din: porc, ciuperci, faina, smantana, lapte, grasime, patrunjel, sare, piper, ceapa, unt.

Ingrediente:Rulouri din pulpă de porc cu ciuperci

  • 1 kg carne din pulpă de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 g făină
  • 100 g smântână
  • 250 ml lapte
  • 100 g grăsime
  • pătrunjel verde
  • sare, piper
  • 150 g ceapă
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în felii late, care se bat, ca să se subţieze.

Peste ele, se pun ciupercile.

Cum se pregătesc ciupercile: ceapa tăiată mărunt se căleşte, apoi se adaugă ciupercile tăiate felioare şi se călesc împreună până scade lichidul lăsat de ciuperci.

Se pune pătrunjelul tăiat mărunt, piper, sare, se amestecă şi această compoziţie se pune pe fiecare felie de carne.

Feliile se rulează, prinzându-se cu scobitori, se aşază în tavă, se ung cu grăsmie şi se ţin în cuptor până se rumenesc.

Se pregăteşte un sos alb, care se toarnă peste rulourile din cuptor, lăsându-se să mai fiarbă împreună 15-20 de minute.

Când rulourile sunt gata, se scot scobitorile. Se servesc cu garnitură de orez.

Cum se prepară sosul: 50 g făină se călesc cu 30 g unt, până ce făina începe să capete o culoare gălbuie.

Se stinge cu 250 ml lapte şi apoi se adaugă sare.

Rulouri din pulpă de porc cu ciuperci

retete

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.