Somon cu Crustă de Ierburi la Air Fryer din: fileuri de somon, ulei de masline, rozmarin, cimbru, patrunjel, sare, piper, lamaie. Această rețetă îmbină simplitatea cu nutriția, oferind un fel de mâncare bogat în omega-3, proteine și antioxidanți, fără a compromite gustul sau textura. Descoperiți cum să transformați o bucată de somon obișnuită într-un festin […]
Rulouri din şuncă si branză
PrinteazaRulouri din şuncă si branză din: sunca presata, branza de vaci, ceapa, patrunjel verde, sare, piper, salata verde.
Ingrediente:
- 8 felii şuncă presată
- 500 brânză de vaci
- 1 ceapă
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
- 1 salată verde
Mod de preparare:
Rulouri din şuncă si branză: Freci brânza de vaci cu puţină sare până devine cremoasă, apoi adaugi ceapa şi pătrunjelul tocate, potriveşti gustul de sare şi piper şi omogenizezi compoziţia.
Pui pe fiecare felie de şuncă o lingură din compoziţie, o întinzi, rulezi şi aşezi rulourile pe un platou cu salată verde.
Poftă bună!
Salata Vietnameneză de Papaya din: papaya, morcov, coriandru, menta, arahide, ceapa rosie, ardei iute rosu. Îmbrățișând esența culinară a Vietnamului, salata de papaya, cunoscută sub numele de Gỏi Đu Đủ, este un festin pentru simțuri, oferind o combinație perfectă de dulce, acru, picant și sărat. Această salată nu doar că încântă papilele gustative cu diversitatea […]
Un aperitiv simplu si gustos.