Rulouri de dovlecei cu branză tofu

Printeaza

Rulouri de dovlecei cu branză tofu

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 250 g brânză tofu
  • ulei pentru prăjit
  • scobitori

 

Mod de preparare:

Rulouri de dovlecei cu branză tofu: Dovleceii se curăţă de coajă, se taie felii subţiri pe lungime, se presară cu sare şi se lasă deoparte să se înmoaie. între timp, brânza tofu se taie felii de 2-3 cm lungime şi 1 cm grosime.

Separat, ouăle se bat cu puţină sare şi condimente. Pe fiecare felie de dovlecel, se pune o bucăţică de brânză, se rulează şi se prinde cu o scobitoare. Apoi, fiecare rulou se dă prin făină şi ou bătut şi se prăjesc în ulei.

Se procedează astfel până sunt gata toate rulourile. După ce s-au răcit, se scot scobitorile, iar rulourile se servesc cu mujdei sau orice altă salată de crudităţi.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. E buna branza tofu, imi place. Se intelege ca imi plac si fovleceii cu branza tofu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.