Rulouri de dovlecei cu branză

Printeaza

Rulouri de dovlecei cu branză

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 2 ouă
  • 2-3 linguri făină
  • 250 g telemea
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulouri de dovlecei cu branză: Cureţi dovleceii de coajă, îi tai felii subţiri pe lungime pe care le presari cu sare şi le laşi deoparte până se înmoaie.

In acest timp tai telemeaua felii de 2-3 cm lungime şi 1 cm grosime, iar separat baţi ouăle cu puţină sare şi piper după gust.

Pui apoi pe fiecare felie de dovlecel o felie de telemea, rulezi şi prinzi cu o scobitoare. Dai apoi ruloul prin faină, prin ou batut si il prajesti in ulei incins, la foc mic.

Procedezi astfel pana sunt gata toate rulourile. Dupa ce s-au racit, scoti scobitorile si mananci rulourile cu mujdei sau cu salată.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata asa apetisant; imi faceti pofta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.