Rulouri cu feta, dovlecel si mazare din: ulei de măsline, apa, dovlecei, usturoi, busuioc, mazare, feta, foi de placinta, nâut din conservă, pastă harissa, lamaie, salată verde sau rucola. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline plus încă 2 amestecat cu 2 linguri apă pentru uns 500 g dovlecei, răzuiţi 2 căţei de usturoi, zdrobit 1 mână de busuioc 250 g […]
Rulouri de dovlecei umplute
PrinteazaRulouri de dovlecei umplute din: dovlecei, sare, rosii, uscate, ciuperci, menta, carne tocata, piper, legume.
Ingrediente:
- 700 g dovlecei
- sare
- 3 roşii uscate
- 200 g ciuperci Champignons
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 legătură mentă
- 250 g carne tocată
- piper
- 1 pachet legume mediteraneene deshidratate
Mod de preparare:
Pregătiţi dovleceii şi tăiaţi-i pe lung felii de cea. 1/2 cm grosime. Presăraţi-i cu sare.
Tăiaţi roşiile uscate felii. Pregătiţi ciupercile şi tăiaţi-le cubuleţe.
Incingeţi uleiul de măsline şi căliţi ciupercile circa 5 minute până când s-a evaporat tot lichidul.
Spălaţi cimbrul, culegeţi-i frunzuliţele şi tocaţi-le mărunt.
Amestecaţi-le cu ciupercile, carnea tocată şi roşiile, săraţi amestecul obţinut şi piperaţi-l.
Incingeţi cuptorul la 200°C. întindeţi amestecul de mai sus pe feliile de dovlecei, rulaţi-le şi fixaţi-le cu scobitori.
Aşezaţi rulourile într-o formă pentru sufleu. Inmuiaţi amestecul de legume de la pachet în 350 ml apă rece şi daţi-le în clocot.
Turnaţi-le peste rulourile de dovlecei şi daţi-le la cuptor circa 30 de minute.
Eventual ornaţi mâncarea cu puţină mentă.
Rulouri de dovlecei umplute
Pofta buna!
Poate iti place si:
Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete
Rulouri de pui cu garnitura de dovlecel si vinete din: piept de pui, oua, cascaval, sare, piper, ulei, vin alb, dovlecei, vinete, faina, rosii, ardei coloraţi diferit. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 4 ouă 200 g caşcaval sare piper ulei vin alb 2 dovlecei 1 vânătă făină 2 roşii 2 ardei coloraţi diferit Mod de […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulouri de dovlecei cu carne