Rulouri cu file de pastrav

Printeaza

Rulouri cu file de pastrav din: oua, faina, apa minerala, lapte, sare, piper, marar, unt, file de pastrav, branza de vaci, radacina de hrean, smantana, ceapa verde si lamaie.

Ingrediente clatite:

  • 4 ouă
  • 200 g făină + 2 linguriţe pentru peşte
  • 200 ml apă minerală
  • 100 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 1/2 legătură de mărar tocat
  • unt pentru prăjit

 

Ingrediente umplutura:

  • 300 g file de păstrăv
  • 200 g brânză de vaci
  • 2 rădăcini de hrean ras
  • 125 ml smântână
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe verzi
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Cu telul baţi ouăle cu laptele, adaugi făina în ploaie, apa minerală şi, la sfârşit, sarea, piperul şi mărarul.

Prăjeşti clătitele în unt într-o tigaie cu diametrul de 22 cm.

Dai peştele prin făină şi îl prăjeşti în ulei încins. Scurgi bine brânza de vaci şi o amesteci cu smântână şi zeama de lămâie.

Ungi fiecare clătită cu o lingură din această compoziţie, pui o bucată de peşte, rulezi şi le dai la rece pentru 2-3 ore.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.