Rulouri gratinate cu crema de branza
PrinteazaRulouri gratinate cu crema de branza din: crema de branza, unt, cascaval, ulei, rosii, busuioc, ceapa, morcovi, sare, piper, cimbru, rucola.
- 10 foi lasagna
- 300 g cremă de brânză
- 1-2 linguri unt
- 100 g caşcaval
- 1 lingură ulei
- 6 roşii date prin râzătoare
- frunze de busuioc
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- sare
- piper
- cimbru
- 20 frunze de salată rucola
Mod de preparare:
Toci ceapa şi morcovii şi ii căleşti intr-o tigaie, în ulei. După ce s-au înmuiat, pui roşiile şi presari puţin cimbru şi câteva frunze de busuioc. Laşi pe foc 10 minute să se combine aromele şi potriveşti de sare şi piper.
Amesteci crema de brânză cu untul, jumătate din cantitatea de caşcaval dat pe râzătoare, sare şi piper, după gust.
Opăreşti foile de lasagna în apă clocotită cu sare, le scurgi bine. Umpli fiecare foaie cu compoziţie de brânză peste care adaugi frunze de rucola şi rulezi.
Torni jumătate din sos într-o tavă, apoi aşezi rulourile de lasagna umplute. Torni peste şi restul de sos şi presari caşcavalul rămas. Dai la cuptor 30-35 de minute.
Serveşti calde.
Rulouri gratinate cu crema de branza
Pofta buna!