Rulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc
PrinteazaRulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc din: foi lasagna, şuncă, urda, unt, ou, cascaval, ulei, busuioc, rosii, sare, piper, ceapa, morcovi.
Ingrediente:
- 10 foi lasagna
- 150 g şuncă
- 500 g urdă
- 40 g unt
- 1 gălbenuş
- 4 linguri caşcaval ras
- 1 lingură ulei
- 2 pumni frunze busuioc
- 5 roşii bine coapte
- sare
- piper
- 2 cepe
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Tai şunca mărunt, amesteci cu urda frecată cu unt, cu gălbenuşul, jumătate din caşcavalul ras, sare şi piper, după gust.
Separat, opăreşti foile de lasagna până se înmoaie, le scurgi de apă şi le umpli pe fiecare cu compoziţia de brânză preparată peste care pui frunze de busuioc.
Le aşezi într-un vas termorezistent uns cu unt. Tai ceapa şi morcovii mărunt şi îi căleşti în puţin ulei. Roşiile le opăreşti câteva secunde în apă clocotită, după care le cureţi de coajă.
Le tai mărunt, le pui peste ceapă şi morcovi şi presari câteva frunze de busuioc. Laşi câteva minute să se combine aromele.
Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi torni sosul în vasul termorezistent în care ai pus foile de lasagna.
Presari restul de caşcaval ras şi . introduci vasul în cuptorul bine încins circa 35-40 de minute. Le servesti calde.
Rulouri de lasagna cu crema de branza si busuioc
Pofta buna!