Rulouri de macrou marinat

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri de macrou marinat cu apa, ulei, otet, foi de dafin, piper boabe, usturoi, lamaie, sare, castraveti murati, galbiori, ceapa rosie, salvie, ceapa verde.

Ingrediente:Rulouri de macrou marinat

  • 1 kg macrou

Ingrediente sos:

  • 2 căni apă
  • 100 ml ulei
  • 1 cană otet
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 lămâie
  • sare

Ingrediente umplutura:

  • 6-7 castraveti murati
  • 10-12 galbiori murati
  • 1 ceapa rosie
  • frunze de salvie
  • codite de ceapa verde pentru decor

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală, se dezosează, se taie fileu­rile şuviţe şi se aşază într-un castron mare. Separat, se amestecă in­gredientele pentru ma­rinată, se dau în clocot şi se toarnă fierbinte peste fileurile de peşte din castron.

Se la­să câteva ore (chiar de seara până dimineaţa) la rece. Se scot fileurile din mari­nată, se aşază într-un ca­păt al fiecărui fileu câte două bastonaşe de castraveciori muraţi, două rondele de ceapă, un gălbior murat şi o frunză de salvie.

Se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se aşază pe un platou. Se deco­rează cu codiţe de ceapă ver­de şi se servesc cu o salată de ouă fierte tari.

Rulouri de macrou marinat

Rulouri de macrou marinat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.