Rulouri de vinete cu piept de pui din: piept de pui, vinete, cartofi, masline, parmezan, unt, usturoi, sare, piper, mozzarella. Ingrediente: mijlocul de la 8 jumătăți de piept de pui 4 vinete 4 cartofi mari 100 g măsline 100 g parmezan 1 linguriță unt 1 cățel de usturoi sare piper 50 g mozzarella Mod […]
Rulouri cu malai, carnati si rozmarin
PrinteazaRulouri cu malai, carnati si rozmarin din: aluat pentru foitaj, cârnaţi semiafumaţi, mustar, rozmarin uscat, malai, ou.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat pentru foitaj
- 12 cârnaţi semiafumaţi
- muştar
- rozmarin uscat mărunţit
- mălai
- 1 ou
Mod de preparare:
Cu aproximativ 8 ore înainte de preparare, ai grijă să decongelezi aluatul lent, în frigider.
A doua zi, îl întinzi pe masa de lucru presărată cu puţină făină şi tai aluatul în formă de pătrate.
Ungi fiecare pătrat cu puţin muştar şi presari rozmarin. Tai bucăţi de cârnaţi, le aşezi pe pătratele de aluat şi rulezi.
Ungi rulourile cu ou bătut şi le treci prin prin făina de mălai.
Aşezi rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc iute, pentru 10 minute, apoi pentru alte 10 minute la foc mediu, până se rumenesc. Le serveşti fie calde, fie reci.
Rulouri cu malai, carnati si rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de vinete cu ricotta si stafide
Rulouri de vinete cu ricotta si stafide din: vinete, ricotta, seminte de pin, stafide, parmezan, oregano, ulei de masline, ceapa verde. Ingrediente: 2 vinete 200 g ricotta 1 lingura seminte de pin stafide 1 lingura parmezan ras 1/2 lingurita oregano uscat 1 lingura ulei de masline ceapa verde, stafide, seminte de pin […]
Pofta buna!