Vrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii vrabioara de manzat 300 ml suc de rosii un morcov o ceapa o lingurita boia o lingura ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care […]
Rulouri de manzat cu carne tocata
PrinteazaRulouri de manzat cu carne tocata din: carne de manzat, verdeata, ulei, vin, dafin, sare, piper, faina, concentrat, ciuperci.
- 1 kg carne de mânzat
- verdeaţă tocată
- ulei
- 1 pahar cu vin alb
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
- 1 lingură de făină
- 1 lingură concentrat cu gust de găină
- 10 ciuperci fierte
Mod de preparare:
Tai 500 g de carne în felii dreptunghiulare pe care le baţi cu gura unui borcan de sticlă.
Treci restul de 500 g de carne prin maşina de tocat şi o căleşti puţin în ulei, cu verdeaţa tocată şi ciupercile tăiate mărunt.
Presari puţină sare şi amesteci bine. Pe fiecare felie dreptunghiulară de carne bătută, pui câte o linguriţă de amestec de carne tocată şi o întinzi pe toată felia.
Rulezi felia şi o legi cu aţă. Rumeneşti rulourile în ulei într-o cratiţă, apoi torni peste ele vinul şi adaugi foile de dafin, sare, piper şi puţină făină.
Laşi să fiarbă bine în cuptor. Când sunt gata, le scoţi aţele şi le serveşti presărate cu pătrunjel verde tocat.
Rulouri de manzat cu carne tocata
Pofta buna!
poate iti place si: