Rulouri cu masline si cascaval

Printeaza

Rulouri cu masline si cascaval din: foitaj, chimen, masline, cascaval uscat, telemea, oua, faina.

Ingrediente:Rulouri_cu_masline_si_cascaval

  • 500 g foitaj
  • 1 lingurita de chimen
  • 100 g masline feliate
  • 50 g cascaval uscat ras
  • 100 g telemea de vaca
  • 2 oua
  • o mana de faina

 

Mod de preparare:

Intinde foaia de aluat, dand cu faina si foaia si sucitorul. Taie rotocoale cu un pahar dat prin faina.

Unge-le cu ou batut si presara chimen. Intinde aluatul ramas, dupa ce l-ai framantat un pic.

Taie fasii late de 2 cm cu forma zimtata, unge-le cu ou, presara cascaval ras si masline. Ruleaza-le usor.

Asaza rotocoalele intr-o tava cu hartie de copt, pune pe fiecare cate o feliuta de telemea si din nou masline.

Acum, monteaza rulourile deasupra. Unge din nou cu ou batut.

Da la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 20 de minute. Sunt la fel de bune si fierbinti si reci.

Rulouri cu masline si cascaval

Rulouri_cu_masline_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.