Rulouri de pangasius

Printeaza

Rulouri de pangasius din: fileuri de pangasius, branza, ulei de masline, faina, lamaie, sare si piper, morcov, salata, rosii, crutoane, zeama de lamaie.

retete

Ingrediente:

  • 4 fileuri de pangasius
  • 150 g branza Bavaria Blu
  • ulei de masline pentru prajit
  • 2 linguri de faina alba
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

pentru garnitură:

  • 1 morcov
  • 1 salata verde
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 50 g branza Bavaria Blu
  • crutoane de paine
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Fileurile de pangasius se condimenteaza, se ruleaza in ele cate un bastonas de branza Bavaria Blu, dupa care rulourile se trec prin faina si se prajesc in ulei de masline incins.

Cand s-au rumenit se scot si se stropesc cu zeama de lamaie.

Pentru garniture se pregateste o salata din morcov taiat fideluta, salata verde, rosii cherry taiate in jumatati, branza Bavaria Blu zdrobita cu furculita, crutoane de paine, toate se condimenteza si se stropesc cu zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se amesteca.

 

Pofta buna!

 

 

Poate iti place si:

Pangasius cu susan

Pangasius cu spanac si sos

Pangasius cu spanac si sos din: file de pangasius, spanac verde, lamaie, fulgi de chilli, boia dulce, smantana, hrean, otet, lapte, ulei de masline, unt, ceapa, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 fileuri de pangasius 800 g spanac verde o lamaie 5 g fulgi de chilli 5 g boia dulce doua galbenusuri 100 ml smantana o […]

 

Pangasius cu sos de vin

Pangasius cu sos de portocale

Pangasius cu sos de portocale din: pangasius, portocale, unt, smantana, capere, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g pangasius (2-3 fileuri) zeama de la o portocală 1 portocală pentru decor 50 g unt 125 g smântână 1 borcan cu capere (100 g) 1 pahar cu vin alb ulei de măsline sare piper alb piper negru […]

Pangasius cu morcovi

Pangasius cu morcovi

Pangasius cu morcovi Ingrediente: 8 fileuri de pangasius 300 g morcovi baby 100 ml miere 50 ml ulei 50 g unt 300 ml vin alb demisec 250 ml apă un beţişor de scorţişoară ghimbir nucşoară chimen pudră de cardamon sare, piper rozmarin lămâie vin alb demidulce Preparare: Intr-o oala se pun la fiert miere cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Suna interesant aceasta reteta de rulouri de pangasius. Este un peste usor, slab. Nu stiu daca o sa gasesc branza Bavaria Blu, dar merita sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.