Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]
Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu
PrinteazaRulouri de păstrăv cu sos de vin roşu din: fileuri de pastrav, vin rosu, ulei, cuisoare, zahar, scortisoara, frunza de dafin, lamaie, sare si piper.
- 12 fileuri de pastrav
- 500 ml vin rosu sec
- 50 ml ulei
- 2 cuisoare
- 5 linguri de zahar
- 1 betisor de scortisoara
- 1 frunza de dafin
- 3 boabe de ienibahar
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi fileurile de păstrăv de eventualele oscioare , spălaţi-le, scurgeţi-le de apă şi ştergeţi-le cu şerveţele.
Presăraţi fileurile cu sare şi piper, rulaţi-le, prindeţi-le cu scobitori şi stropiţi-le cu ulei şi zeamă de lămâie.
Puneţi-le, apoi într-o tavă, pe hârtie de copt şi puneţi tava în cuptorul încins.
Coaceţi rulourile la foc potrivit circa 40 de minute. între timp, puneţi într-un vas, la foc mic, vinul, zahărul, boabele de ienibahar, cuişoarele, frunza de dafin, beţişorul de scorţişoară, sare şi piper.
Lăsaţi să fiarbă fără a amesteca, până când vinul se evaporă şi sosul începe să se îngroaşe, având consistenta unei smântâni subţire.
Serviţi câte 3 rulouri de păstrăv la porţie, stropite cu sosul obţinut. Ornaţi cu sferturi de lămâie.
Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de carne de rață cu prune
Rulouri de carne de rață cu prune și sos de vin roșu din: piept de rata, prune uscate, sare, piper, ulei de masline, vin rosu sec, supa, unt, cimbru Ingrediente: 2 piepturi de rață dezosate și curățate 12 prune uscate Sare și piper după gust 1 lingură de ulei de măsline 1 ceasca de […]
Pofta buna!
foarte delicate rulourile cu sos de vin rosu, acum nu stiu cum sa scot fileuri din pastrav, poate gasesc direct fileuri
se gasesc in orice hypermarket fileuri de pastrav