Rulouri de pastrav

Printeaza

Rulouri de pastrav din: fileuri de pastrav, vin rosu sec, ulei, cuisoare, zahar, scortisoara, frunza de dafin, ienibahar, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri_de_pastrav

  • 12 filuri de pastrav
  • 500 ml vin rosu sec
  • 50 ml ulei
  • 2 cuisoare
  • 5 linguri de zahar
  • 1 betisor de scortisoara
  • 1 frunza de dafin
  • 3 boabe de ienibahar
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Presarati fileurile de pastrav cu sare şi piper, rulaţi-le, prindeţi-le cu scobitori şi stropiţi-le cu ulei şi zeamă de lămâie.

Puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt şi introduceţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi rulourile timp de 15-18 minute, la temperatura de 180 °C.

Intre timp, puneţi într-un vas, la foc mic, vinul, zahărul, boabele de ienibahar, cuişoarele, frunza de dafin, beţişorul de scorţişoară, sare şi piper.

Lăsaţi să fiarbă fără a amesteca, până când vinul se evaporă şi sosul începe să se îngroaşe, având consistenta unei smântâni subţiri.

Serviţi rulourile de păstrăv stropite cu sosul obţinut. Ornaţi cu sferturi de lămâie.

Rulouri de pastrav

Rulouri_de_pastrav

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri de hering cu ardei

Rulouri de pastrav afumat

Rulouri de pastrav afumat din: pastrav afumat, oua, salata sau andive, ceapa, lamaie, sare, marar, ulei. Ingrediente: 6-8 bucăţi de păstrăv afumat 8 ouă fierte tari 8-10 frunze mari de salată verde sau andive 2 cepe mici 4-5 fire de ceapă verde 1/2 lămâie sare 4-5 fire de mărar verde 2 linguri cu ulei de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.