Rulouri de pastrav afumat din: pastrav afumat, oua, salata sau andive, ceapa, lamaie, sare, marar, ulei. Ingrediente: 6-8 bucăţi de păstrăv afumat 8 ouă fierte tari 8-10 frunze mari de salată verde sau andive 2 cepe mici 4-5 fire de ceapă verde 1/2 lămâie sare 4-5 fire de mărar verde 2 linguri cu ulei de […]
Rulouri de pastrav
PrinteazaRulouri de pastrav din: fileuri de pastrav, vin rosu sec, ulei, cuisoare, zahar, scortisoara, frunza de dafin, ienibahar, lamaie, sare, piper.
- 12 filuri de pastrav
- 500 ml vin rosu sec
- 50 ml ulei
- 2 cuisoare
- 5 linguri de zahar
- 1 betisor de scortisoara
- 1 frunza de dafin
- 3 boabe de ienibahar
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Presarati fileurile de pastrav cu sare şi piper, rulaţi-le, prindeţi-le cu scobitori şi stropiţi-le cu ulei şi zeamă de lămâie.
Puneţi-le într-o tavă, pe hârtie de copt şi introduceţi tava în cuptorul încins.
Coaceţi rulourile timp de 15-18 minute, la temperatura de 180 °C.
Intre timp, puneţi într-un vas, la foc mic, vinul, zahărul, boabele de ienibahar, cuişoarele, frunza de dafin, beţişorul de scorţişoară, sare şi piper.
Lăsaţi să fiarbă fără a amesteca, până când vinul se evaporă şi sosul începe să se îngroaşe, având consistenta unei smântâni subţiri.
Serviţi rulourile de păstrăv stropite cu sosul obţinut. Ornaţi cu sferturi de lămâie.
Rulouri de pastrav
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de pastrav afumat
Pofta buna!