Rulouri de peste cu bacon

Printeaza

Rulouri de peste cu bacon din: cod, bacon, boia dulce, boia iute, piper alb, seminte de coriandru, coaja de lamaie, sare, lamaie.

Ingrediente:Rulouri_de_peste_cu_bacon

  • 700 g cod sau alt peste oceani
  • 200 g bacon sau costita feliata foarte subtire
  • 1/2 lingurita cu boia dulce
  • 1/2 lingurita cu boia iute
  • 1/2 lingurita cu piper alb
  • 1/2 lingurita cu seminte de coriandru
  • 1 lingurita cu coaja rasa de lamaie
  • sare
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Curăţă de piele şi taie peştele în bucăţi de 7-8 cm lungime, freacă-le cu sare şi lasă-le pe hârtie absorbantă.

Amestecă într-un mojar toate condimentele şi pisează-le nu foarte mărunt doar să-şi lase aroma.

Tavaleste bucăţile de peşte prin amestecul de condimente. Pune fâşii de bacon, petrecute un pic, apoi o bucată de peşte deasupra.

Rulează cu grijă, prinde cu scobitori sau inele. Aşază rulourile pe grătarul încins şi lasă-le să se frigă frumos pe toate părţile.

Serveşte rulourile cu chiftele de legume, cartofi natur, legume la grătar sau orice garnitură îţi place.

Rulouri de peste cu bacon

Rulouri_de_peste_cu_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.