Rulouri de peste cu bacon
PrinteazaRulouri de peste cu bacon din: cod, bacon, boia dulce, boia iute, piper alb, seminte de coriandru, coaja de lamaie, sare, lamaie.
- 700 g cod sau alt peste oceani
- 200 g bacon sau costita feliata foarte subtire
- 1/2 lingurita cu boia dulce
- 1/2 lingurita cu boia iute
- 1/2 lingurita cu piper alb
- 1/2 lingurita cu seminte de coriandru
- 1 lingurita cu coaja rasa de lamaie
- sare
- lamaie
Mod de preparare:
Curăţă de piele şi taie peştele în bucăţi de 7-8 cm lungime, freacă-le cu sare şi lasă-le pe hârtie absorbantă.
Amestecă într-un mojar toate condimentele şi pisează-le nu foarte mărunt doar să-şi lase aroma.
Tavaleste bucăţile de peşte prin amestecul de condimente. Pune fâşii de bacon, petrecute un pic, apoi o bucată de peşte deasupra.
Rulează cu grijă, prinde cu scobitori sau inele. Aşază rulourile pe grătarul încins şi lasă-le să se frigă frumos pe toate părţile.
Serveşte rulourile cu chiftele de legume, cartofi natur, legume la grătar sau orice garnitură îţi place.
Rulouri de peste cu bacon
Pofta buna!