Rulouri de peşte cu legume

Printeaza

Rulouri de peşte cu legume din: file de hering, alge uscate, dovlecei, tije de telina, boabe de porumb, ceapa verde, lamaie, ulei de floarea soarelui, sare, piper, oregano, salata verde si sfecla rosie murata.

 

Ingrediente:

  • 500 g file de hering
  • 30 g alge uscate
  • doi dovlecei
  • doua tije de telina
  • 300 g ciuperci
  • 100 g boabe de porumb
  • o legatura ceapa verde
  • o lamaie
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • oregano
  • salata verde
  • sfecla rosie murata

 

Mod de preparare:

Algele se pun la înmuiat în apă rece 30 de minute. Fileurile de hering se spală, se taie înjumătăţi şi se condimentează.

Algele se toacă mărunt şi se pun peste bucăţile de peşte. Se rulează, se prind cu o scobitoare ca să nu se desfacă la copt şi se aşază într-o tavă.

Se stropesc cu ulei şi suc de lămâie, se toarnă puţină apă şi se introduc în cuptorul încins unde se lasă 20 de minute la foc mediu.

Dovleceii, tijele de ţelină şi ciupercile se taie în bucăţi mai mici şi se prăjesc în ulei încins zece minute.

Se condimentează, se adaugă ceapa verde tocată mărunt, oregano după gust şi se mai ţin cinci minute pe foc.

Se servesc ca atare cu o salata verde sau cu o salata de sfecla rosie cu oregano.

 

Rulouri de peşte cu legume

Rulouri_de_peste_cu_legume

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.