Rulouri de peşte cu măsline şi salvie

Printeaza

Rulouri de peşte cu măsline şi salvie din: fileuri de peste, masline, capere, salvie, ardei iute, lamaie, unt, piper si sare.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste spada (somon, ton, pangasius)
  • 200 g masline fara samburi
  • 2 lingurite de capere
  • 4 frunze de salvie
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 2 linguri cu unt
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Condimentează peştele cu sare şi piper. Pune untul într-o tigaie, iar când s-a topit, adaugă salvia şi căleşte-le până ce untul capătă o culoare maronie.

Scoate frunzele de salvie pe o farfurie, adaugă în tigaie coaja rasă de lămâie şi peştele şi rumeneşte-l pe ambele părţi.

Scoate peştele şi pune pe fiecare bucată o frunză de salvie. Toacă mărunt, din cuţit, măslinele, ardeiul iute şi capereleşi pune acest amestec deasupra fileurilor.

Rulează fiecare file împreună cu frunza de salvie ş i leagă cu aţă. In untul rămas, pune bucăţile de peşte, toarnă zeamă de lămâie dupa gust si da totul in doua clocota.

Serveste cu felii de lamaie si garnitua de legume.

Rulouri de peşte cu măsline şi salvie

Rulouri_de_peste_cu_masline_si_salvie

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata rulourile de peste 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.