Rulouri de peste si sunca

Printeaza

O reteta de rulouri de peste si sunca din: fileuri de pastrav, sunca de praga, zeama si coaja de lamaie, cimbru, hrean si tepuse de lemn.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de pastrav
  • 8 felii de sunca de Praga, pliate in doua pe lungime
  • 1/2 lamaie, zeama si coaja
  • cateva fire de cimbru, tocat
  • 2 linguri hrean razuit amestecat cu 2 linguri smantana
  • 16 tepuse mici din lemn, inmuiate in apa

 

Mod de preparare:

Taie peştele în două pe lungime şi pune-l pe un fund de lemn. Aşază deasupra o felie pe un fund de lemn. Asaza deasupra o felie de sunca.

Combina lamaie, cimbrul si hreanul si unge cu pasta obtinuta feliile de sunca.

Ruleaza fiecare bucata si infinge cate 2 tepuse in fiecare. Lasa deoparte pana cand le pui pe gratar.

Frige 3-4 minute pe fiecare parte la gratarul incins la grill-ul cuptorului.

Rulouri de peste si sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.