Rulouri de peste

Printeaza

Rulouri de peste din: fileuri de peste, somon afumat, creveti, ou, sare, piper, ceapa, usturoi si marar.

Ingrediente:

  • 6-8 fileuri de peste
  • 50 g somon afumat
  • 100 g creveti (optional)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa tocata foarte marunt
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de marar tocat

 

Mod de preparare:

Se prajesc ceapa si usturoiul pana devin translucide, se adauga crevetii, sare si piper – dupa gust, si se calesc putin. Aceasta compozitie, la care se adauga somonul si mararul tocate marunt, oul, se mixeaza bine intr-un robot de bucatarie pana capata consistenta unei paste.

Se sareaza si se pipereaza fileurile de peste pe ambele parti si, pe partea interioara se intinde cate o lingura din compozitia mixata, pe fiecare bucata de peste, apoi se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se asaza rulourile astfel formate intr-un vas uns cu ulei si se dau la cuptor la foc mediu.

Cand sunt gata, se scot si se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi natur.

Rulouri de peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.